TSL_LONG_YELLOW_BLACK_4x.png

Gebruik artificial intelligence om jouw absolute droombaan of stage te vinden. 

Don't stress!

Na het afstuderen slaat bij veel studenten de keuzestress toe. Niet zo gek, want welke van de talloze bedrijven is nou jouw perfecte werkplek?

 

Wij kunnen je helpen. Op basis van een 30-minuten persoonlijkheidstest vergelijken we jouw profiel met dat van gelukkige en succesvolle medewerkers bij organisaties in heel Nederland. Lijkt hun profiel op dat van jou én voldoet de organisatie aan jouw eisen en verwachtingen? Dan matcht ons algoritme jou aan hen. En als je wilt, regelen we nog een sollicitatiegesprek voor je ook.


Gratis.

3.png
4.png
De Advocatuur

Van de buitenkant lijken veel advocatenkantoren erg op elkaar. Door The Selection Lab ben ik bij een kleiner kantoor aan de slag gegaan dan ik eigenlijk had gedacht. Maar het bevalt zo goed!

Het Notariaat

Er zijn zo veel verschillende notariskantoren in Nederland. Door The Selection Lab kon ik precies bij die kantoren kijken waar ik het beste paste. Scheelde me een hoop tijd!

Legal Consultancy

Ik wist überhaupt niet zeker of ik wel de consultancy in wilde. Ik heb bij meerdere organisaties gekeken en uiteindelijk toch voor legal consultancy gekozen.

Zo werkt het.

1
 
Ronde 1
Businesswoman in white
Asset 4_large.png

Een digitale vragenlijst

Je start met een persoonlijkheidsvragenlijst van circa 30 minuten. Dit zijn multiple choice vragenlijst die je in je eigen tijd kunt invullen.

 

Hiermee achterhalen we wat voor type persoon je bent en wat je belangrijk vindt in je carrière. Jij ontvang hier een uitgebreid persoonlijkheidsrapport over.

Ronde 2

Upload je CV en cijferlijst

Nadat we inzicht hebben in je persoonlijkheid en preferenties kun je jouw CV en cijferlijsten uploaden. 

Alleen de kantoren waar je heel erg goed bij past kunnen je persoonlijkheid, CV en cijferlijsten te zien krijgen en je uitnodigen voor een gesprek. Zo ondervind je nooit nadeel aan meedoen maar vergroot je de kans om jouw droombaan te vinden enorm!

Teacher Writing a Formula on a Blackboar
Asset 4_large.png
Ronde 3
Woman Studying
Asset 3_large.png

Kantoren benaderen jou

Sollicitatiebrieven schrijven behoort tot het verleden. Met The Selection Lab benaderen kantoren jou!

 

Alleen kantoren waarmee je een erg goede match hebt kunnen je benaderen. Het staat jou vervolgens 100% vrij om hier positief of afwijzend op te reageren. Jij hebt de touwtjes in handen!

Het live interview

Ronde 4

Als zowel jij als het kantoor positief zijn over de match komt er een live interview kan de reguliere sollicitatieprocedure beginnen.

Maar dan zijn jullie beide al wel een stuk zekerder over jullie zaak.

Job Interview
Asset 3_large.png

Tips voor het vinden van jouw droombaan!

  • Instagram
 
Contact
Product
Privacy
Social
© The Selection Lab - 2019
Erkend en herkend door
Rockstart kleiner.png
Logo Quote Rood (1).png
ZiggoZakelijk_Orange_RGB (1).png
Nyenrode Logo - geen wit (1).png